U-21 SMHärlig helg tillsammans med Hylte/Halmstad-tjejerna. Så himla roligt att vi vann brons, det hade vi inte förväntat oss! Gött jobbat allihopa, det var skoj att spela tillsammans med er! Tack för en trevlig helg!

Hej här kommer segertåget!

Om en timma sitter jag på tåget som kommer ta oss till Jönköping, därifrån åker vi buss mot Katrineholm och U-21. OMG va dunderkul! Jaja, nu sitter jag och diggar med taggmusik i öronen. När vi nått vår destination ikväll är det dags för en liten träning för att känna på hallen, längtar dock till imorgon då vi ska spela. Väskan är packad och jag är redo att gå mot stationen med min goda vän Klara, även kallad Ribban, och det känns så underbart!
 

Oh happy day!Det är inte som det ser ut. Jag är glad som aldrig förr. Sov skönt under natten vaknade och insåg att det är uderbara fredag idag. Skolveckan är slut och klockan 16:17 idag åker jag och min homie Ribban till Jönköping där en buss med hemmalaget väntar för avfärd till Katrineholm. Tagga U-21 SM, so geeeeeed! Jag är lyckliiiiiiig!!