Avskedsmiddag



På fredag åker Andy till London och därför tog vi tillfället i akt att träffas en sista gång. Vi samlades hemma hos Elin så det var hon, jag, Anna-Sara och Andrea som satt ner och hade trevligt tillsammans och åt en fantastisk höstsoppa som Andrea hade kokat ihop. Jag cyklade dit efter gymmet vid kvart i nio (tränade boll 17-19 och sedan gym 19:30-20:30) så vi hann inte ses speciellt länge innan John Blund kom och strösslade sömnpulver i ögonen på mig. Nu har vi sagt hejdå till Andrea som åkte hem till Haverdal, innan vi andra stannat kvar i Elins lägenhet och troligen kommer sussa som små spädgrisar inom ett par minuter. Kommer sakna mig härliga barndomsvän. Andrea - jag håller dig varmt om hjärtat och längtar tills vi ses. Ha en fantastisk tid i London och njut av allt den har att erbjuda. 

E.

Svettselfie nr 2


Imorse var jag laddad och färdig för spinningpass 06:45. 45 minuter Activio var det som stod på schemat. Asså, är det ens lagligt att svettas så mycket?! Det droppar från en redan efter typ 10 minuter, och inte tala om mjölksyran jag hade i benen varje gång vi stod upp och trampade... Men det är så otroligt skönt och roligt med träningsformer som denna, speciellt med en bra instruktör. 

Min dag började alltså med en toppen morgon. Kommer definitivt fortsätta att gå på spinning på morgnarna. Ha en fortsatt bra dag! 

E.
Halmstad - Nordic Wellness - spinning - svett - träning

Morot-, aprikos- och hasselnötsbröd




GÖR SÅ HÄR
1. Vispa 2 ägg fluffigt. 
2. Blanda 1 dl kokosmjöl, 1/2 dl pofiber, 2 msk fiberhusk, 2 tsk bakpulver, 1 tsk salt, 1/2 dl solroskärnor, 1/4 dl linfrön och 1/2 dl hackade hasselnötter.
3. Rör ner 4 st rivna morötter och ca 14 st torkade aprikoser (beror på storleken) och blanda ner äggen. 
4. Tillsätt 1 dl creme fraiche, 2 msk olja (kokosfett, olivolja eller smält smör) och eventuellt 2 msk vatten om blandningen är torr. 
5. Gör antingen bullar, scones eller lägg degen i en brödform. Låt jäsa i minst 10 min.
6. Sätt in brödet i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. 
 
TIPS! Om du vill få en mer matig version av brödet kan du strö lite flingsalt över brödet innan du sätter in det i ugnen.
bakning - bröd - ekologiskt - hemlagat