Uppdatering

Jag har inte hört av mig på länge nu. Under tiden jag varit borta har jag bland annat hunnit ta körkort, vilket var otroligt skönt. Samma dag som körkortet var det 100-dagars för alla blivande studenter 2014. Det var den roligaste kvällen jag varit med om under gymnasietiden tror jag. Hela den tisadgen var ju bara magisk helt enkelt! 
 
Idag är det fredag och det är skönt. Jag behöver verkligen vila ut mig sedan i tisdags, kom hem vid tre och låg inte i sängen fören fyra. Det har tagit energi från resten av veckan, så det ska bli gött att vila i helgen. Dock ska jag spela match med b-laget i Göteborg mot Kungälv på söndag, men det är bara roligt så det ser jag fram emot. 
 
Studenten närmar sig med stormsteg. Det insåg jag verkligen i tisdags när vi var ute. Det kändes som att det var nyss alla sa att det var 250 dagar kvar till studenten, och nu är det mindre än 100. Sinnes.. Men det ska bli så grymt roligt, längtar så himla mycket till allt som ligger framför mig. Studentfester, studentresa, studenten, balen och sen är det slut helt plötsligt. Bara så där. Det kommer nog kännas väldigt tomt efteråt, och saknaden kommer att vara stor. Men glädjen kommer vara så mycket större, äntligen vår tur! Mot studenten och vidare!!!

VALENTINE'S DAY ♥

 
 
 
 
Igår spenderade jag, mamma och pappa alla hjärtans dag i Halmstad. Jag var på Spis & Deli på morgonen på individuell kostcoachning, vilket jag tyckte var mycket spännande. Sedan körde jag och pappa runt i stan för att öva stadskörning, jobbigt och påfrestande, men enormt lärorikt. Man tar in så otroligt mycket intryck och händelser utan att man egentligen lägger märke till det - sitter på helspänn hela tiden när man är ovan.
 
Vi åkte ut till Möllegård på lunchen och åt på Riccardo's. Det kan jag verkligen rekommendera, speciellt för att det är så himla fint där. Bilderna är därifrån - en fröjd för ögat! Till efterrätt åt jag yoghurtglass - saffran&honung och whiskey&cream. Fem av fem glasskulor får de definitivt som som betyg!
 
Hoppas er dag var toppen! Kram från mig ♥

MAGI


Det var en skitbra konsert. Maggio är grym live, en riktig stjärna. Men jag måste säga att det var oslagbart när Håkan Hellström kom in och sjöng med i deras duett. Holy Moses säger jag bara. Det var magiskt!!!