Good Life

 
Jag är lycklig. Jag mår bra. Väldigt bra till och med. Jag är frisk, har en bra familj som jag älskar och ett hem att  komma hem till. Om jag kämpar tillräckligt hårt och tror på det så kommer jag tillsist att nå mitt mål, vad nu det än är, det har jag nämligen inte kommit på ännu. Trots att man ibland kan tycka att det känns jobbigt så är det inte värt att fokusera eller lägga tid på det, det finns så mycket annat. Så mycket annat som är så himla mycket bättre. Någon sade en gång att livet blir vad man gör det till, och det är sant. Efter regn kommer solsken, så keep it up, fortsätt kämpa. Slutligen tänker jag säga; INGENTING ÄR OMÖJLIGT.

BEACH SM-GULD

Jag har varit extremt dålig på att uppdatera bloggen, har haft fullt upp hela tiden. Vi kom 7:a på 8-nationers i Italien, ni räknar väl antagligen ut själva att vi i alla fall inte kom sist.. Jag spelade inte många bollar på grund av min knäskada. Sista dagen kändes det bättre och jag började hoppa lite försiktigt och det gick bra. 
Väl hemma från Italien var det bara pang på beach-sm i Falkenberg. Först U-21 med Thea, vi åkte ut i kvartsfinalen mot vinnarna i klassen sen spelade jag U-19 med Frida och bättre kunde det absolut inte bli. Vi har nu ännu ett SM-guld, så j***a underbart!!! Tack till mina partners för en rolig beachvecka! 
Nu sitter jag, Frida och Vicky hemma hos mig i lilla Brännö, snart går Fridas tåg hem till Stockholm. Ha det bra hörru och ladda om nu tills vi nu får spela med beachlandslaget (eftersom vi vann U-19 SM) på Åland. 

 
 
 
 
 
 
Med guldet i handen hoppas jag nu att er sommar blir fortsatt bra. Kram /Emelie