AB IMO PECTORE

Jag följde med min kära morfar till Konsum för att handla igår och han ville gärna köpa något till mig, jag tackade så mycket men sa nej tack. Sen hittade jag Sofi Fahrmans bok och ett nytt te som jag tyckte verkade spännande. Så det blev det! 
Helgen har varit underbar! Det var så himla skönt och roligt att vara hemma hos farmor och mormor & morfar. Jag är så tacksam att jag har så bra relation med dem. Dagen någon av dem försvinner, kommer en del av mig att försvinna. Av hela mitt hjärta älskar jag dem. 

PARADISE OF GRAPES


I torsdags kväll tog jag tåget hem till farmor i Kinnared. Jag sov där till i fredags och åkte till Anna-Sara och sov där till i lördags. Hemma hos farmor var det mys och vindruvsplockning och hos familjen Ericson var det kvalitetstid med en saknad vän. I lördags kom morfar och hämtade mig och sen spenderade jag den natten hos mormor och morfar. Detta var den bästa helgen på länge. Minnen från när jag var liten väcktes. Att ha sleepover hos mor- eller farföräldrar är troligtvis bland det bästa i livet. Det kommer bli snart igen.