Polen - Brasilien

Bilder från Ewas tacobjudning och matchkväll med laget när Polen mötte Brasilien i herrarnas VM i volleyboll. Det blev lite betting, alla fick tippa på vilket lag de trodde skulle vinna. Ewa (polska) och Daniele (brasilianska) hejade så klart på sina vardera hemmalag. 

Efter en riktig rysarmatch blev slutresultatet 3-2 till Polen. Jag kan avslöja att vi hörde Ewa sjunga både nationalsång och hejaramsor för Polen hoppandes i soffan ett antal gånger under kvällen. 

Följ oss i Hylte/Halmstads damlag på instagram - hhvolleydam

Heaven Is A Place On Earth
Vill dela med mig av två bilder från min fantastiskt fina morgonpromenad i tisdags med de första inslagen av höst. Jag älskar färgerna på hösten, så vackert! Nu är det inte länge kvar till jag fyller 19, det är galet vad tiden går fort.. 

Nazionale Svezia


Sedan jag hörde av mig sist har jag hunnit resa med U20-beachvolleybollandslaget till Italien där jag och min partner Diana spelade EM. Det var en häftig upplevelse som jag aldrig skulle vilja byta bort. Bara att få delta och känna atmosfären det är på så stora tillställningar var grymt coolt. Vi hade Italiens förstalag, Polens andralag och Slovenien i vår grupp. Det blev tyvärr förlust i alla tre matcherna, men vi spelade upp oss ordentligt i den sista mot Italien då de spelade på hemmaplan och dessutom på Center Court. Det var maffigt att spela med så pass stor publik. Har jag aldrig gjort tidigare. Stort tack till Diana, men även till volleybollförbundet som trots allt gjorde det möjligt för oss. (Trots att vi blev uttagna sent och inte spelat en enda match tillsammans innan EM)