15:30

Träning kvart över 4, men jag ska dra lite innan för att sätta upp nät, antenner och ta ut bollar.
Iskall dag idag, mina händer känns som två isbitar, blir inte bättre när man sitter på rummet heller, ingen värme över huvud taget! Äsch, nu ska jag ta på mig lite kläder så jag slipper frysa och inte bara sitter och klagar utan ta tag i problemet, annars kommer det inte hjälpa i vilket falls som helst. Sköt om er kompisar, ha en fortsatt trevlig dag!

26 januari

En chill torsdag som började med sovmorgon till 12:45! Jag åt lunch tillsammans med Thea, mycket trevligt!
Igår bakade jag och Elin kladdkaka med dumle till mentorstiden med klassen idag, vi fick nog toppbetyg!

Träningen var inte så bra idag heller men det skiter jag i för i helgen tar vi nya tag. Men jag måste erkänna, att åka till Jomala och Norsjö med samanlagt 44 timmars restid, känns inte så taggande.. Men vi ska bannemej spöa skiten ur dem!! Nu ska jag packa inför resan, för det hinner jag inte imorgon och jag ska verkligen försöka att inte ta med mig så mycket onödiga saker, som jag alltid annars gör! Det viktigaste har jag fixat, utan musik en lång resa som denna kommer bli hade jag aldrig överlevt, därför har jag synkat in alla låtar på spotify till mobilen! ♥
 

En helt vanlig onsdag

Hejhopp!
Gårdagens träning var katastrofalt dålig, jag tänker inte säga ett ord mer.. Nya tag imorgon då vi har bollträning igen.
Idag stod det bara gym på schemat, så jag fick tid för lite annat som jag annars inte brukar hinna. Jag och Elin har bakat kladdkaka med dumle till mentorsamtalet imorgon, såå gott! Jag har även handlat inför helgen, då vi ska till Jomala och Norsjö för att spela match, och måste stå för all mat själva. Vi åker på fredag eftermiddag och kommer hem igen på måndag, så det blir en lång helg med mycket resande (kul när man är åksjuk) och två viktiga bortamatcher. Ikväll ska jag skypa med två av mina vänner hemifrån, mycket trevligt, jag hade även tänkt ringa min bästa kompis Mini och till mormor och morfar och farmor. Nu ska jag ta mig i kragen och göra några mattetal innan jag ska vara social igen. Pusshej leverpastej!
för er som vill veta har jag sovmorgon till 12:45 imorgon! ♥