ProteinglassNu har även jag provat Lohilo's proteinglass. Det stämmer att den i princip inte innehåller något socker över huvud taget. Toppen! Ett bra alternativ för dig som vill undvika socker, men ändå vill äta något glassliknande. Jag tycker personligen inte att det var någon jättehit, men kan tänka mig att det vore gott med lite bär till exempelvis. Den hade säkerligen varit toppen att göra till en shake efter träning om man är sugen på något, står även det på förpackningen. Ta lite glass och mixa med en skvätt mjölk eller annan vätska  och kanske även lite frukt eller bär så får du en alldeles perfekt shake! 
LO-håll - Proteinglass - dessert - efterrätt - glass - lohilo - proteinshake - shake

Food Class

Igår hade vi i laget food class, och då fick vi göra snacks som är bra att äta innan, under eller efter träning. Energishakes, muskelladdare, bananpannkakor och vitaminbomber är några få exempel på vad vi fick tillaga. Riktigt roligt att få lite inspiration, jag kommer definitivt göra många av recepten! 
hälsa - hälsokost - inspiration - mat - mellanmål - recept - smoothie - snacks

Birthday Girl

 
Hipp, hipp hurra! Idag fyller min allra bästa vän 21 år. Önskar henne all lycka och all min kärlek och omtanke ägnar jag henne denna dag. Love you beautiful! Grattis på födelsedagen Linn! 
födelsedag - födelsedagsbarn - grattis